Új Dacia Spring

Az elektromos autózás
megfizethető úttörője!

Az Új Dacia Spring a Groupe Renault elektromos mobilitás terén 10 éve vezető szakértelmére építve egy új korszak kezdetét
jelenti a mindenki számára megfizethető elektromos mobilitás felé. 
Az első 100 garantált hely betelt, melyről márkakereskedéseink értesítést küldtek ügyfeleink részére. Továbbra is érdemes
jelentkezni az előrendelési akcióra, hiszen így lehetősége nyílik helyet biztosítani abban az esetben, ha további gyártási
kapacitás nyílik, vagy korábbi rendelési foglalás visszamondásra kerül!

A piac legmegfizethetőbb
elektromos autója!

A DACIA forradalmi újítása

Megfizethető, robusztus, tágas... és elektromos: az Új Spring egy olyan városi kisautó, amely egyesíti a Dacia márka alapvető értékeit egy 100%-ban elektromos motor előnyeivel. Élvezd az egyenletes és csendes vezetést motorzaj és egyéb kellemetlen rezgések nélkül városi és elővárosi utazásaid során.

A 27,4 kWh-s akkumulátorának*** köszönhetően az Új Spring akár 230 km*-t képes megtenni WLTP** szerint. Akár 6 órát is autózhatsz városban újbóli feltöltés nélkül! 

6add3ef5c3.webp
6aca24d337.webp

Elektromos autózás stressz nélkül!

Szünetre van szükséged? Mi sem egyszerűbb ennél! Az Új Spring egyszerűen feltölthető otthon a szokásos háztartási aljzathoz csatlakoztatva, vagy akár beszerezhetsz egy Wallbox**** fali töltőt is egy gyorsabb, 4 óra 50 perces feltöltéshez. Nincs vesztegetni való időd? Az opcionális egyenáramú töltőnek (DC) köszönhetően az akkumulátort 80%-os szintre töltheted fel mindössze 50 perc alatt egy villámtöltő-állomáson.

Az utastér hőmérsékletének előre beállítása, az akkumulátor töltöttségi szintjének megtekintése, a töltés elindítása vagy leállítása? A még nagyobb kényelem és egyszerűség érdekében távolról is vezérelheted autódat a hamarosan elérhető MY Dacia mobilalkalmazással.

Formabontó dizájn

Készen állsz, hogy szembenézz a városi dzsungellel? Karakteres vonalak, kompakt méretek, új Dacia fényjegyek, tetőrudak, 14”-os fekete keréktárcsák, hátsó lökhárítóbetét és megemelt hasmagasság… Az Új Spring egy városi kisautó agilitását ötvözi egy crossover robusztus kialakításával és kalandor megjelenésével.

Kis méretű... ugyanakkor tágas a 4 teljes méretű ülésnek és a variálható beltérnek köszönhetően, így az Új Spring a kategóriája legnagyobb rakodóterét kínálja tágas csomagtartójával (290 l*) és a ledönthető hátsó üléstámlával. Okos megoldás!

6dfe0ad058.webp
66fc4cf190.webp

Könnyed utazási élmény

MEDIA NAV Evolution multimédia rendszer 7”-os érintőképernyővel, Android Auto™ és Apple CarPlay™ szolgáltatással kompatibilis okostelefon-tükrözéssel és Bluetooth®-kapcsolattal, 3,5“-os színes, digitális műszeregység, hátsó parkolóradarok és tolatókamera, teljesen elektromos szervokormány, elektromos ablakemelők elöl és hátul, távirányítós központi ajtózár, légkondicionáló... Tedd könnyebbé a vezetést és egyszerűsítsd a napi rutinod a kényelmes és funkcionális autózást biztosító felszereltségeinknek köszönhetően!

Márkáink