Renault, Dácia márkaszervíz

img_20181205_105546.jpg

Márkaszervizünk vállalja minden Renault és Dacia típusú gépkocsi teljes körű garanciális, valamint garanciaidőn túli javítását, időszakos karbantartását.

Műhelyeinkben a Renault által kidolgozott és bevezetett minőségbiztosítási rendszer szigorú betartásával folynak a diagnosztikai, javítási illetve karbantartási munkák. A munkák gyors szakszerű elvégzéséhez gyári célszerszámokkal rendelkezünk, melyeket az igények és az új típusok megjelenésének függvényében folyamatosan fejlesztünk.

Karosszéria- és fényezőműhely

dsc_0036.jpg

Cégünk teljes körűen vállalja a káreseményhez kapcsolódó biztosítási kárfelvételt és ügyintézést, karosszérialakatos munkák elvégzését, valamint festést és fényezést a legmodernebb eszközök és anyagok felhasználásával, mely garanciát jelent gépjárművének eredeti állapotba történő helyreállítására. 

A karosszéria javítás kiterjed minden típusú személy- és kisteherautóra. Az erősen sérült autók helyrehúzatását Blackhawk húzatópadon végezzük. 

A kiváló minőség elérése érdekében Blowtherm típusú fényezőkamra, számítógépes festékkeverőrendszer, a legmodernebb kéziszerszámok, valamint 400 m2-es előkészítő áll rendelkezésünkre. A csúcsminőségű NEXA AUTOKOLOR (ICI) festékek felhasználása lehetővé teszi a gyári állapot visszaállítását. 

Az ügyintézés gyorsítása érdekében több biztosítóval is szerződéses viszonyban állunk (Allianz, Generali, Uniqa, K&H stb.).

Autómosó- és kozmetika

Telephelyünkön autómosónkat is igénybe veheti, ahol kézi külső-belső mosást, polírozást, kárpittisztítást, műanyag- és bőrápolást, motormosást egyaránt el tudunk végezni.

Alkatrész értékesítés

Alkatrészraktárunk nagy raktárkészlettel várja minden kedves vásárlónkat. Széles kínálatunknak köszönhetően az esetek nagy részében azonnali alkatrész kiszolgálást tudunk biztosítani. Bármely Renault és Dacia típushoz az összes alkatrészt, tartozékot akár 24 órán belül módunkban áll beszerezni.

Autójavítók, karosszéria műhelyek, autósboltok részére nagykereskedelmi kedvezményeket tudunk biztosítani.

img_20181205_105430.jpg
dsc_0006_small.jpg
Márkáink